ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ! ЗАЯВА ПРО НАМІРИ
опубліковано 21 травня 2020 року о 16:47

На території Покровської селищної ради планується облаштування території паркової зони в смт Покровське за кошти обласного бюджету.

Замовником виступає Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації, який заявляє про наміри капітального ремонту території паркової зони в смт Покровське Покровського району Дніпропетровської області.

Проектом благоустрою  паркової зони ставиться мета вдосконалення існуючої планувальної структури, створення нових ландшафто-декоративних елементів благоустрою, обладнання малими архітектурними формами, які мають відповідати сучасним вимогам суспільства і забезпечать комфортні умови відпочинку та оздоровлення населення.

Потреба в ресурсах при експлуатації і будівництві: сировинних – щебінь, пiсок  природний; енергетичних – від існуючих мереж, електроенергія - від існуючих мереж, загальна встановлена потужність зовнішнього освітлення – 36,26 кВт, річне споживання електроенергії - 12,92 тис. кВт*год, при будівництві: дизпаливо – 4.08 т, бензин – 1.89 т; водних: від існуючих мереж  20,95 м3/доб.

Будівельні сировина і матеріали повинні мати сертифікат радіаційної якості, виданий радіологічною лабораторією.

Можливі впливи планованої  діяльності  при будівництві  на навколишнє середовище:  клімат и мікроклімат - не  вплине; повітряне середовище - викиди продуктів згорання палива автотехніки, викиди процеса асфальтування у повітряне середовище за період будівництва складуть 0,871 т, з них: продуктів згорання палива автотехніки – 0.841 т. В період будівництва концентрації забруднюючих речовин на межі  житлової зони з урахуванням фону складуть менше 1.0 ГДК; геологічне середовище - не надасть негативного впливу; водне середовище - не окаже негативного впливу; ґрунти -  не окаже негативного впливу; рослинний і тваринний мир, заповідні об'єкти - не  вплине; навколишнє соціальне середовище - не окаже негативного впливу; навколишнє техногенне середовище - не окаже негативного впливу.

Свої зауваження і пропозиції про проектовану діяльність просимо направляти до Виконавчого комітету Покровської селищної ради за адресою: вул. Центральна, 20, Покровське, Покровського район,  Дніпропетровська область, 53600.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux