ОГОЛОРШЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
опубліковано 29 січня 2020 року о 14:08

Покровська селищна рада доводить до відома депутатів селищної ради та населення:

05.02.2020 року о 14:00 годині відбудеться пленарне засідання 51-ї сесії Покровської селищної ради сьомого скликання в сесійній залі Покровської селищної ради

ПОРЯДОК ДЕННИЙ: 

  1. Про впорядкування структури виконавчого комітету Покровської селищної ради.
  2. Про внесення змін у додаток 3 до рішення Покровської селищної ради від 20.12.2019 № Р-1248-48/VII «Про затвердження штатного розпису виконавчого комітету Покровської селищної ради на 2020 рік»
  3. Про затвердження Порядку надання та використання коштів бюджету Покровської селищної об’єднаної територіальної громади у 2020 році
  4. Про надання Усу О.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства.
  5. Про надання Ус В.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства.
  6. Про надання Двуреченському М.О. дозволу на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства.
  7. Про надання Голубу О.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства.
  8. Про надання Максімовій Л.Ф. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства.
  9. Про надання Бережній Г.А. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства.
  10. Про надання Кісенку С.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства.
  11. Про надання Олійник А.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства.
  12. Про надання Литвиненко Н.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства.
  13. Про надання Лемішко О.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства.
  14. Про надання Кісенко Л.М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства.
  15. Про надання Помазу М.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства.
  16. Про надання Помаз Н.К. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства.
  17. Про надання Дем'яненко Л.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства.
  18. Про надання Пустовар О.С. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства.

та інші питання.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux