«Громада із сучасною розвиненою інженерною інфраструктурою забезпечує мешканцям здорові умови життя в здоровому природному середовищі»
опубліковано 19 листопада 2021 року о 16:32

Працювали над стратегічною ціллю 2 Стратегії розвитку
«Громада із сучасною розвиненою інженерною інфраструктурою забезпечує мешканцям здорові умови життя
в здоровому природному середовищі»
В рамках проєкту «Зміцнення демократичного врядування», що
реалізується ГО «Стратегії і технології ефективного партнерства» за підтримки National Endowment for Democracy поведено чотири заходи з активними громадянами, підприємцями, представниками громадських організацій, комунальних закладів, виконавчого комітету та старостами Покровської селищної ради щодо обговорення стратегічних цілей Стратегії
розвитку Покровської територіальної громади.
Сьогодні, 19 листопада 2021 року, відбувся п’ятий захід, що був
спрямований на обговорення стратегічної цілі 2 «Громада із сучасною розвиненою інженерною інфраструктурою забезпечує мешканцям здорові умови життя в здоровому природному середовищі». Учасникам було презентовано моніторинг зазначеної стратегічної цілі Стратегії розвитку Покровської територіальної громади на 2017-2025 роки. За результатами проведеного моніторингу визначено, що громада працює над реалізацією визначених завдань в рамках стратегічної цілі 2.
У групах обговорено та визначено завдання, дії та показники
оцінювання діяльності, які пропонуються до включення у План дій до 2023 року Стратегії розвитку. Обговорення проходило у формі консультування, діалогу у групах за відповідними напрямками.
Так, пропонувалось розвиток функцій та матеріально-технічної бази КП «Покровське ВКГ» в напрямку утримання узбіччя доріг та створення системи очистки води, а також проведення організаційних заходів щодо можливостей продажу якісної питної води громадянам різних населених пунктів громади.
У напрямку запровадження створення ОСББ пропонувалось проводити роз’яснювальну, інформаційну роботу щодо створення, підтримки ініціатив та стимулювання функціонувань ОСББ. У напрямку використання альтернативних джерел енергії було запропоновано проводити роботу із організації енергетичних кооперативів, що використовували б відходи
виробництва.
У напрямку поводження з твердими побутовими відходами (тпв) пропонувалось провести заходи для створення системи збирання та утилізації тпв від проведення роз’яснювальної роботи серед жителів громади щодо компостування, роздільного здору сміття, встановлення контейнерів до
вивезення сміття на полігон та його утилізації, а також проводити конкурс на «Найчистіше село громади».
У напрямку дорожнього господарства пропонувалось здійснювати ремонти доріг, провести інвентаризацію мостового господарства, забезпечити населені пункти вказівниками вулиць та максимально охопити населені пункти пасажирськими перевезеннями соціального автобуса.
У напрямку водопостачання та водовідведення пропонувалось
здійснювати ремонт мережі та працювати над виготовленням проєктно-кошторисної документації з будівництва станції очищення стічних вод, проводити контроль за якістю води, а також здійснювати інформування, акції серед населення щодо захисту штучних водойм та річок.
Крім цього, пропонувалось облаштовувати паркові зони, створити інкюзивний спортивний майданчик біля ролледрому, започаткувати загони «Зеленого патруля» на території Катеринівського, Вишнівського, Орлівського округів та проводити екологічні акції.
Дякуємо всім присутнім за участь та пропозиції, які будуть взяті до уваги під час формування Плану дій до 2023 року до Стратегії розвитку Покровської територіальної громади на 2017-2025 роки.



+10


0Охоплено людей
0Взаємодія

Просувати допис

Подобається


Коментувати

Поширити

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux