ОГОЛОРШЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
опубліковано 24 грудня 2019 року о 14:48

Покровська селищна рада доводить до відома депутатів селищної ради та населення:

28.12.2019 року о 09:00 годині відбудеться пленарне засідання 49-ї сесії Покровської селищної ради сьомого скликання в сесійній залі Покровської селищної ради

ПОРЯДОК ДЕННИЙ: 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Легкодуху Б.М.
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність для ведення особистого селянського господарства Попову М.П.
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Колодію О.В.
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Колодію В.О.
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Спаській В.В.
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Гаврилюку В.О.
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Колісник О.М.
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості під господарськими будівлями і дворами та надання її в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Лисенку В.Г.
  9. Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі на місцевості та надання її в оренду для сінокосіння і випасання худоби Карченку В.В.
  10. Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі на місцевості та надання її в оренду для сінокосіння і випасання худоби Карченку В.В.
  11. Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості та надання її в оренду для сінокосіння і випасання худоби Карченку В.В.
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду для сінокосіння і випасання худоби Шабрат Т. В.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду для сінокосіння і випасання худоби Орловському В.В.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Крикуну Є.В.
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Єременко Н.С.
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Кравченку М. Л.
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Дербічевій В.Н.
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Шкурату Ю.В.
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Кухар М.О.
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Кухар І.І.
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Волошиній А.Г.
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Остроуху О.М.
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Смоляному І.В.

та інші питання.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux