ПІДВЕДЕНО ПІДСУМОК КОНКУРСУ ВІДЕОРОЛИКІВ ДО ДНЯ СТАЛОЇ ЕНЕРГІЇ ПОКРОВСЬКОЇ ОТГ
опубліковано 26 червня 2020 року о 16:18

Сьогодні, в центральному парку селища Покровське, із дотриманням всіх карантинних вимог, відбулося нагородження учасників конкурсу відеороликів до Дня Сталої Енергії в Покровській ОТГ.

Напередодні, журі та спонсори заходу - компанія EDS Development підвели підсумки конкурсу, в якому взяли участь 30 учасників – учнів загальноосвітніх шкіл Покровської ОТГ та Ордена «Знак пошани» ВПУ № 75 та визначили переможців.

Як і обіцяли, всі учасники отримали цінні подарунки. Так, подяку селищного голови Світлани Спажевої та USB-накопичувачі отримали:

Єлизавета Левашова та Артем Ординський («Покровська ЗОШ І-ІІ ст. №2), Владислав Никифоренко, Володимир Громов, Каріна Суріна (Братський НВК), Сергій Коломоєць, Ольга Кондратенко, Єлізавета Миленко (Коломійцівська ЗОШ), Максим Подріз, Всеслав Виставкін, Анна Дубнянська, Микола Саєнко, Микола Юрковець, Вікторія Тицька, Вікторія Григоренко, Давид Коваленко (Покровський ліцей), Андрій Герасименко, Роман Онасенко (Орден «Знак Пошани» ВПУ №75

Переможцями конкурсу в номінації «слайд-шоу» стали Олександра Шкуркіна та Евеліна Тиха (Покровська гімназія). За свій відеоролик «Енергозбереження-шлях до майбутнього» дівчата отримали грошове заохочення в сумі 600 грн.

Чичикало Антон (Покровський ліцей) став переможцем в номінації «відео кліп». За свою роботу «Раз краплинка, два краплинка- збережемо ціле озеро» Антон отримав сертифікат на суму 1000 грн.

Але це не все!

У нашої громади є надійні партнери-компанія EDS Development, яка реалізує проекти із спорудження джерел відновлювальної енергії та стала спонсором цьогорічного конкурсу відеороликів.

Маркетолог компанії Наталя Іорганська цього дня завітала до нашої громади для нагородження переможців цінними призами.

Команда учнів Покровського ліцею - Олександра Хотюн, Крістіна Пузирьова та Ліліана Завгородня за відеоролик «Мій екодім» отримали три павербанки від спонсорів.

Альбіна Лабецька (Покровська ЗОШ І-ІІІ ст № 2), Максим Барвіненко (Покровська ЗОШ І-ІІІ ст № 2) та Ксенія Гончаренко (Орден Знак «Пошани» ВПУ № 75) отримали за свої роботи бумбокси.

Валерія Швець, Каміла Швець та Дмитро Міхно (Покровський ліцей) стали фаворитами цьогорічного конкурсу та отримали за свої творіння нові, сучасні смартфони від спонсорів.

Справжньою несподіванкою стала заключна вікторина, під час якої компанія EDS Development розіграла 4 комплекти безпровідних навушників серед учасників.

День сталої енергії в нашій громаді проводиться лише другий рік, але він набув значної популярності серед підростаючого покоління. Саме це є свідченням того, що Покровська громада - в надійних руках і нам, дорослим, є чому повчитися у наших дітей!


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux