ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ ТЕБ і НС
опубліковано 17 березня 2020 року о 17:40

17 березня в сесійній залі Покровської селищної ради під головуванням селищного голови Світлани Анатоліївни Спажевої пройшло позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Покровської селищної ради.

Головне питання, яке було винесене на обговорення стосувалося запобігання поширенню на території Покровської селищної ради коронавірусу COVID-19.

Відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», на виконання Постанови Кабінету міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», Постанови Кабінету міністрів України від 16 березня 2020 року № 215, рішень Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 та 16 березня 2020 року та Дніпропетровської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 11 березня 2020 року (протокол № 8), з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 за результатом доповіді, з урахуванням обговорення комісія вирішила:

Забезпечити на території селищної ради неухильне виконання Алгоритму запровадження протиепідемічних заходів для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 в Україні та Комунікаційного плану щодо визначення алгоритмів дій у разі виникнення  захворювання на COVID-19 з урахування заходів, передбачених у Національному плані протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV, на 2020 рік, затвердженому розпорядженням Кабінету Міністрів України від 03 лютого 2020 року № 93-р.

. Заборонити:

1) відвідування закладів освіти її здобувачами до 3 квітня 2020 р.;

2) з 18 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р. проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування;

3) з 18 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р. роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), закладів розважальної діяльності, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення, ринків, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту;

4) з 12.00 години 18 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р. нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом  в рамках проекту «Соціальний автобус»;

З детальним текстом Протоколу можна ознайомитися нижче.

Звертаємось до всіх мешканців громади! В цей нелегкий для всіх нас час, зберігайте спокій, не піддавайтесь паніці, обов’язково дотримуйтесь правил особистої гігієни та з розумінням віднесіться до цих вимушених тимчасових заходів карантину.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux