ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У ПОКРОВСЬКІЙ ГРОМАДІ
опубліковано 01 червня 2020 року о 19:26

Символічно із початком літа до нас приходить найулюбленіше свято малечі - День захисту дітей. Щороку ми старанно готуємось до свята: оновлюємо дитячі майданчики, які цього дня наповнюються особливою атмосферою дитячого сміху, веселощів та позитивних емоцій. Так, протягом травня місяця завдяки плідній роботі працівників з благоустрою селищної ради та небайдужих мешканців Покровської ОТГ було упорядковано 30 дитячих майданчиків на всій території громади. 

Кожного року 1 червня різноманітна розважальна програма, святковий концерт, конкурси та вікторини перетворюють центральний парк селища Покровське на справжню дитячу планету. Так мало бути і цього року, але, на жаль, зважаючи на карантинні обмеження всі святкові заходи було відмінено. Та завдяки небайдужим мешканцям нашої громади, ми не залишили без уваги тих дітей, які найбільше її потребують.

В рамках акції «Ти не один, ми завжди разом», яка пройшла на території громади до Дня захисту дітей», завдяки ініціативі Молодіжної ради та матеріальної допомоги небайдужих мешканців нашої громади було зібрано кошти у сумі 13 тис. 270 грн.

Зранку 1 червня працівники соціально-гуманітарного відділу спільно із завідувачем сектору у справах дітей виконкому селищної ради відвідали дитяче відділення Покровської центральної районної лікарні, в якому зараз перебувають семеро діток, вилучених із сімей, які опинились в скрутних життєвих обставинах. Завдяки підтримці депутату Покровської селищної ради М. А. Секеді діти отримали продуктові набори та смачний пиріг.

Завдячуючи керівництву ТОВ «Родіна-Трейд» (директор О.В. Кузьменко), підприємцям: Ю.А. Андрущенку, М.М. Дрогобецькому, І.В. Шаповалову, О.М. Кісенку, небайдужим мешканцям громади М.Г. Головко, Л.Є. Спажеву, працівникам закладів освіти, культури селищної ради та працівникам виконавчого комітету Покровської селищної ради, благодійній організації "Олександрівський фонд розвитку громади", Андріївському благодійному фонду "Довіра" 29 дітей із 11 сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, отримали продуктові набори та святковий настрій на весь день.

Не залишились без уваги сьогодні і десять вихованці дитячого будинку сімейного типу Т.П. Бусигіної, яких відвідали працівники виконавчого комітету селищної ради та подарували з нагоди свята продуктові набори із різноманітними смаколиками.

Окрім того, семеро дітей, які потребують лікування та дві багатодітні родини, в яких виховується вісім дітей, отримали матеріальну допомогу на загальну суму 9 тис. грн.

Щира вдячність всім, хто долучився до цієї доброї справи. Вкотре ми довели, що разом робити добро легко, особливо коли воно стосується майбутнього нашої громади-дітей!


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux