НЕЩОДАВНО ВИПУСКНИКИ ПОКРОВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ СВІЙ ПЕРШИЙ ВАЖЛИВИЙ ДОКУМЕНТ- – СВІДОЦТВО ПРО ПОВНУ ЗАГАЛЬНУ СЕРЕДНЮ ОСВІТУ!
опубліковано 03 серпня 2020 року о 10:03

2020 рік був особливий для кожного із нас. Для випускників Покровської громади він також видався не простим. Ви отримали справжній виклик закінчити школу в незвичних умовах навчання! Адже карантинні обмеження та дистанційна форма навчання - стали справжнім випробуванням та перевіркою на витривалість. Були і сьози, і розпач, але ви впорались та довели, що синергія вашої жаги до навчання, батьківської любові та вчительської наснаги здатна подолати будь-які труднощі! І сьогодні тримаєте в руках свій перший документ державного зразка – свідоцтво про повну загальну середню освіту!

Дорогі учні та випускники! Висловлюю щиру вдячність за вашу наполегливість та цілеспрямованість.

За результатом зовнішнього незалежного оцінювання, я впевнено можу сказати, що випускники Покровської ОТГ- найкращі, найрозумніші!

Сьогодні ви, такі гарні, неповторні у своєму юному віці, щасливі та цілеспрямовані стоїте на порозі дорослого життя. І ми, дорослі, по-доброму вам заздримо, бо попереду у вас найкраща пора – це ваша молодість. Тож цініть кожен її день, хай буде він сповнений добрими задумами та їх здійсненням.

Від щирого серця бажаю кожному із вас вступити до омріяного вишу та із вірою в серці збудувати власну успішну долю.

Всім школярам бажаю гарного відпочинку та яскравих вражень, адже попереду у вас майже місяць літніх канікул, сподіваюсь, ви проведете його змістовно та цікаво, наберетесь духовних та фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Окремі слова вдячності висловлюю вчителям та батькам, які цього нелегкого навчального року працювали в єдиному тандемі задля того, щоб наші діти змогли отримати ті знання та уміння, яких вимагала шкільна програма. І сьогодні ми маємо гарний результат! Глибока вдячність вам за вашу невтомну працю, батьківську любов та підтримку, творчий пошук, терпіння, уміння бачити в дитині особистість, талант розвивати саме її здібності, допомагати реалізовувати свій внутрішній потенціал.

Впевнена, маючи таких талановитих, розумних та креативних дітей, майбутнє нашої громади – в надійних руках!

Покровський селищний голова                        Світлана Спажева

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux