Оголошення про скликання сесії Покровської селищної ради
опубліковано 21 січня 2021 року о 10:22

Покровська селищна рада доводить до відома депутатів селищної ради та населення:

22.01.2021 року об 14:00 годині в сесійній залі селищної ради відбудеться пленарне засідання 6-ї сесії Покровської селищної ради восьмого скликання.

Порядок денний:

  1. Про затвердження акта приймання-передачі адміністративної будівлі, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська область, Покровський район, смт Покровське, вул. Центральна, 14, із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Синельниківського району у комунальну власність Покровської селищної ради від 14 січня 2021 року
  2. Про прийняття у комунальну власність Покровської територіальної громади адміністративної будівлі, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська область, Покровський район, смт Покровське, вул. Центральна, 14
  3. Про ініціювання передачі із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Синельниківського району у комунальну власність Покровської територіальної громади в особі Покровської селищної ради адміністративної будівлі разом із земельною ділянкою, на якій вона розташована і знаходяться за адресою: Дніпропетровська область, смт Покровське, вул. Дмитра Яворницького, 119
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду для сінокосіння і випасання худоби Жильковій Н.Д.
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду для сінокосіння і випасання худоби Соколовій Н.М.
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Кісенку Ю.С.
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Клецю Р.В.
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Беденко А.В.
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Беденко А.В.
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Каплі Ю.А.
  11. Про надання Єгіазаряну М.В. дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  12. Про надання Міхно І.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства.
  13. Про надання Міхну А.О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства.
  14. Про розгляд  клопотання Цибульки Н.І.
  15. Про розгляд клопотання Ніколаєнка Г.Ю.
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Правді Т.О. та Сергейчевій Н.М.
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Мордович Т.М.
  18. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Мордович Т.М.
  19. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Загребельній Л.О.
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва під господарськими будівлями та дворами Дуднику Г.Ю.
  21. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Коломойцю І.І.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Мелаху С.П.
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Колинідєлі І.В.
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Климчуку В.М.
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Птиці В.І.
  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Птиці В.І.
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Педенко А.Я.
  28. Про надання Сеньків Л.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби.
  29. Про надання Пітько А.Ю. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Дудці О.І.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Жуку Ю.В.
  32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Антоненко І.В.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Головко О.М.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Барвінко Н.А.
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби Шаповалу С.О. площею 12,7709 га.
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби Шаповалу С.О. площею 13,3619 га.

та інші питання.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux