УВАГА! Грантові можливості для підприємств, що займаються онлайн торгівлею продуктами харчування
опубліковано 09 липня 2020 року о 12:44

Програма з аграрного і сільського розвитку (АГРО), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), планує надати спів-фінансування на розвиток до 8 000 000 грн. двом компаніям або ФОП, що займаються онлайн торгівлею продуктами харчування у Дніпропетровській та Харківській областях. Підтримка надаватиметься у рамках ініціативи «Фермер онлайн», метою якої є залучення якомога більшої кількості малих виробників харчових продуктів до торгівлі через онлайн канали збуту.

Остаточна сума співфінансування для кожної компанії-переможця цього конкурсу залежатиме від узгодженої діяльності і може виходити за межі 4 млн грн в ту чи іншу сторону. Очікується, що термін дії цієї ініціативи не перевищуватиме одного року. Приблизна дата початку діяльності у рамках ініціативи: жовтень 2020 року.

Що таке «Фермер онлайн»?

Це успішно діючі онлайн ресурси, які шукають шляхи розширення кола постачальників за рахунок малих, мікро та середніх виробників сільськогосподарської продукції: фруктів, ягід, овочів, молочної, м’ясної чи рибної продукції, кондитерських виробів. Прикладами онлайн ресурсів: спеціалізовані онлайн магазини, онлайн магазини окремих фермерських господарств та крафтових виробників, онлайн проекти супермаркетів, піцерії і інші заклади харчування що виконують онлайн замовлення.

Хто може подавати заявки на отримання коштів?

Українське недержавне підприємство або фізична особа-підприємець.

Відноситься до категорії ММСП (мікро, малих та середніх підприємств).

Основним видом діяльності є виробництво та/або онлайн торгівля продуктами харчування.

Здійснює підприємницьку діяльність з онлайн торгівлі на території Дніпропетровської чи Харківської областей з обов’язковим охопленням міст Дніпро та Харків у наступних ланцюгах доданої вартості: молоко, м’ясо, овочі, фрукти, ягоди, кондитерські вироби, аквакультура.

Готове продемонструвати своє лідерство та здатність включити малих виробників харчових продуктів у онлайн канали збуту.

Що робити, якщо Вам цікаво взяти участь у конкурсі?

Ознайомитися із повним текстом оголошення про конкурс. Якщо Ваша компанія відповідає всім зазначений критеріям, надіслати лист зацікавленості із початковим описом вашої пропозиції, на адресу agro.subawards@chemonics.com з темою листа «RFA № 03». В листі необхідно вказати ім’я учасника, назву організації, електронну адресу учасника та номер телефону.

Останній день подання листів зацікавленості: 18 липня 2020 р.

Ознайомитися із повним текстом оголошення про конкурс: https://www.prostir.ua/wp-content/uploads/2020/07/RFA-03-Farmer-Online_final_updated-July-6_eng-ukr.pdf

Додатки до оголошення: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1cUFr41-uP64H-Z6toulr-MggvzjCn9il

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux