ЖІНОЧА РАДА ДОЛУЧАЄТЬСЯ ДО ВИРІШЕННЯ АКТУАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ ГРОМАДИ
опубліковано 06 травня 2021 року о 16:07

Напередодні Великодніх свят відбулося засідання Жіночої ради. У новий склад ради ввійшли активні жінки різного віку та професій, представниці старостинських округів  –  ділове, активне та креативне жіноцтво громади.

Селищний голова Світлана Спажева привітала новий склад ради з початком її роботи, гарантувала підтримку та тісну співпрацю з боку органів виконавчої влади. Голова громади ознайомила присутніх з планом роботи селищної ради на рік, розповіла про життя громади сьогодні і перспективи її розвитку, наголосивши, що наразі існує ще багато невирішених питань, за які можуть взятися членкині ради. Жіноча рада повинна допомагати розв’язувати складні задачі, які ставить перед жінками сучасне життя.

В комфортній обстановці, в щирій розмові учасниці зібрання говорили про роботу і завдання Жіночої ради, обговорили проблеми, що існують у громаді, і до вирішення яких зможе долучитися жіноцтво громади. Серед них: спілкування між батьками та дітьми, неправильна оцінка людських цінностей у молоді, об’єднання суспільства, захист материнства та дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, соціальний захист жінок, громадське виховання, дозвілля підлітків, підтримка дітей, чиї батьки виїхали на заробітки за кордон та багато інших. Активісти організації також будуть вирішувати проблеми не лише окремих сіл, селища, а й громади в цілому. Загалом Жіноча рада сподівається на продуктивну і цікаву працю з органом самоврядування, яка базуватиметься на принципах моральності, гуманізму й жіночої солідарності.

У ході засідання було обрано керівний склад ради. Так, головою обрано Ольгу Булах (голова ФГ «Покровчанка»), заступником голови - Наталію Шульгу (СФГ «Сизон»), секретарем обрано Наталію Сюрко (працівник відділу організаційно-кадрового забезпечення виконавчого комітету селищної ради).

Учасниці зібрання обговорили і затвердили Положення про Жіночу раду, план роботи Жіночої ради, в який увійшли розділи різних напрямків роботи: благодійність, культурно-масова та спортивно-оздоровча робота, робота з сім’ями, жінками, ветеранами, пенсіонерами, молоддю, робота з питань інформаційної діяльності та реалізації соціальних проектів.

На завершення Світлана Спажева привітала всіх присутніх з Великодніми і Травневими святами, побажала кожній жінці і членам їхніх родин здоров’я, щастя, добробуту, успіху у починаннях та невичерпної життєвої енергії.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux