БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ ТА СВОЇХ БЛИЗЬКИХ!
опубліковано 27 березня 2020 року о 14:29

Дорогі мої земляки!

Сьогодні прийшов той час, коли особливо необхідно мобілізуватися, зібрати всі сили та допомогти собі, своїм близьким та співгромадянам.

Наше завдання — убезпечити людей, запобігти розповсюдженню епідемії на території громади.

Ми живемо в новій реальності, з якою ніколи не стикалися раніше  і сьогодні потрібно прийняти цей виклик, знайти  в собі сили, спокій і рівновагу.

Давайте просто зупинимось на хвилинку і згадаймо, коли останній раз просто так дзвонили другові, якого давно не чули. Не тому, що Фейсбук нагадав про його день народження. Не тому, що потрібно щось дізнатися, позичити, уточнити. Просто, щоб поговорити. Коли просто так цілували маму чи тата. Просто, щоб сказати, що вони для вас найдорожчі. І не має значення, скільки вам років. Коли дозволяли собі забути про усі «треба» і зробити бодай щось одне «хочу».

Звертаюся до кожного з вас – побережемо  себе для того, щоб продовжувати  зустрічати світанки в обіймах коханих, радіти успіхам наших дітей, слухати дзвінкий сміх онуків та правнуків, щоб пригорнутися до теплого плеча батьків та ще довго відчувати турботу з боку бабусів та дідусів.

Висловлюю слова поваги та вдячності всім, хто з розумінням відноситься до запобіжних заходів: підприємцям, які змогли організувати роботу дистанційно в режимі онлайн-замовлення; вчителям за можливість спілкування та організацію безперебійного процесу навчання  в умовах карантину; лікарям, медсестрам і медбратам, всім працівникам лікарень за важливу та сумлінну роботу.

 Дякую всім свідомим мешканцям нашої громади, волонтерам, за виявлену турботу в нелегкий час, а саме, керівництву ТОВ «Родіна-Трейд» (генеральний директор Олександр Вікторович Кузьменко) за надану допомогу у придбанні захисних масок, родині Романа Олександровича та Вікторії Володимирівни Логвиненко за надану допомогу для  зміцнення імунітету 100 мешканців громади. Дуже приємно, що в наш нелегкий час є такі люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.

Ми продовжуємо підтримувати волонтерський рух, та  звертаємося до всіх в кого є бажання та можливість, долучитися до доброї справи.

Піклуймося один про одного та будьмо здорові!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux