ЗВЕРНЕННЯ ПОКРОВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ
опубліковано 20 березня 2020 року о 16:12

Шановні мешканці Покровської об’єднаної територіальної громади!


Наше уявлення про буденність, про суспільне життя, про соціальну взаємодію – все це сьогодні піддається небаченому раніше випробуванню

Ми живемо в новій реальності, з якою ніколи не стикалися раніше  і сьогодні потрібно прийняти цей виклик, знайти  в собі сили, спокій і рівновагу.

Я розумію, наскільки серйозними ці обмеження виявилися вже сьогодні: призупинення сполучення між населеними пунктами та роботи закладів торгівлі та харчування,  переведення на дистанційне навчання та роботу всіх закладів та установ, скасування культурних та освітніх заходів. Але зараз обмеження необхідні, щоб зберегти життя людей.

Адже жодні заходи уряду не матимуть сенсу, якщо ми не будемо використовувати найефективніший засіб проти надто швидкого поширення вірусу – нас самих. Я розумію, що саме у важкі часи ми прагнемо бути ближчими один до одного. Але, на жаль, зараз все навпаки. Ми всі повинні зрозуміти: тепер саме дистанція – це прояв турботи. Так ми рятуємо життя.

У цей нелегкий час, важливо піклуватися про своє здоров’я і один про одного, особливо про людей літнього віку. Не забудьте провідати своїх батьків та подбати про рідних людей забезпечивши їх продуктами харчування та засобами особистої гігієни, аби їм не довелось виходити на вулицю.

Передусім в цій ситуації висловлюю повагу та вдячність лікарям, медсестрам і медбратам, всім працівникам лікарень і системи охорони здоров’я в цілому за те, що ви мобілізувалися для забезпечення ефективної роботи в нелегкий період.

Дякую всім, хто з розумінням віднісся до запобіжних заходів, особливо підприємцям, які змогли організувати роботу дистанційно в режимі онлайн-замовлення та тим людям, які зараз знаходяться за касами продуктових магазинів, аптечних пунктів. На ваших плечах сьогодні важка але важлива місія.

Звертаюся до кожного мешканця громади  – постачання продуктами, товарами першої необхідності та ліками буде гарантоване завжди. І якщо в якийсь момент полиці продуктових магазинів чи аптек спорожніли, значить, вони будуть заповнені знову. Робити запаси є сенс, так було завжди, але у міру.

Це виклик для всіх нас, який ми повинні достойно та з почуттям гідності витримати. Ми віримо, що тільки свідоме ставлення до свого здоров’я та оточуючих допоможуть

Будь-ласка дотримуйтеся правил, визначених на найближчий час. Ситуація розвивається, і, перебуваючи в ній, ми повинні бути готові, що у будь-яку мить рішення і реагування на них можуть змінюватися.

Тому я прошу вас: не вірте чуткам. Вірте тільки офіційним повідомленням, які ми будемо постійно висвітлювати на офіційній інтернет сторінці Покровської ОТГ та на сторінках місцевих друкованих ЗМІ. Бережіть себе і дорогих людей. Адже лише спільними діями ми можемо захистити і підтримати один одного.

Покровський селищний голова                               Світлана Спажева

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux